Aftrap Vegan Challenge.

logoHet is begonnen. De Vegan Challenge. Mijn veganistische maand. Gister at ik nog zalm, pasta, feta én citroentaart (boter, ei) bij mijn diner. En dat voelde al heel verantwoord. Maar toen ik om 0.00 in de auto zat (met mijn lievelingslaarzen van leer aan mijn voeten), op weg naar huis, realiseerde ik me heel bewust: nu ben in veganistisch. Een hele maand. De leren schoenen blijven (waar moet ik anders op lopen?!?) maar mijn eetpatroon zal behoorlijk veranderen deze maand. Grote liefde en kleine draken zijn uitgesloten. Dus ik zal gewoon dagelijks dierlijke producten bereiden. Maar niet eten.

Net heb ik het weekmenu voor deze week samengesteld en ik zal zoveel mogelijk recepten delen. Toch alleen de écht lekkere recepten. Want mijn vermoeden (vooroordeel?) zegt dat lang niet al deze recepten lekker zullen zijn. Voor vandaag is de planning:

Ontbijt: druiven, aardbei, peer, zaden en noten. Verse jus. Kamille thee.

Lunch: aardappel prei soep en een boterham met hummus en alfalfa.

Diner: linzencurry

Verder heb ik een enorme hoeveelheid verse groeten, vers fruit en verse kruiden en noten in huis gehaald. Voor de eventuele honger tussendoor. Ik heb er zin in!

Voor nu: peace, love and vegetables.

One Comment on
  1. Pingback: Vegan lunch: humus toast met rode bieten kiemen en munt thee | maaifood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>