Update Vegan challenge

Dag vier van de Vegan Challenge. Op dit moment weet ik: het is moeilijk. Héél moeilijk voor mij. Niet omdat ik zo graag vlees en vis eet, maar wel omdat je er gewoon niet bij stilstaat waar die dierlijke producten allemaal inzitten. Ga je bij iemand op de koffie, moet je ze erop wijzen dat je ‘nu even geen gewone latte drinkt’ dus ‘nee, doe maar een espresso’ en dat koekje erbij, dat kan je dus ook wel vergeten en ja, ook de ultra lekkere zelfgebakken koekjes. Dat is niet makkelijk.. voor mij althans.

Of op dag 2, op een feestje, wordt sushi geserveerd.Ik ben gék op sushi… Moeilijk. En tijdens een etentje bij iemand thuis, moet ik dan écht aangeven dat ik alleen maar veganistisch eet? Ja dus… Niet leuk. De rest van de maand zijn de etentjes dan ook bij MIJ thuis, dan stoot ik niemand voor het hoofd en bepaal ik toch zelf wat er op tafel staat.

logoMaar wat heeft er nou al op mijn tafel gestaan de afgelopen dagen? Een paar voorbeelden:

De meest succesvolle recepten zal ik de komende dagen weer delen, de inkopen voor de paasdagen zijn net binnen, dus ook de komende nieuwe recepten zal ik delen. Maar oh, wat is het moeilijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>