Vegan Challenge dag 8

logoUpdate Vegan Challenge: I have failed. Toen er met Pasen opeens super veel sneeuw viel, zijn we gaan skiën. En in de berghutten was weinig (niks) veganistisch te krijgen. Maar oh wat was het ook lekker om weer ‘gewoon’ te kunnen eten. Eenmaal thuisgekomen heb ik besloten de draad weer op te pakken. Maar iets milder. Ik eet geen vlees en geen vis. Maar wel ei en melk. Door geen vlees en vis te eten maak ik deze maand al een groot verschil. Ik at namelijk heel veel vis. Verder ben ik me, door deze goede Vegan week, bewust geworden van de enorme hoeveelheden dierlijke producten in ons eten. Het is ontzettend moeilijk om dierlijke producten uit ons leven te bannen, terwijl zoiets toch eigenlijk heel makkelijk zou moeten zijn?! Ik ga hier nog steeds bewust mee om, maar ik eet deze week wel weer gewoon zelfgemaakte pasta en een tortilla op z’n tijd. Omdat ik koolhydraten ook al zo goed als verbannen heb uit mijn dagelijkse eetpatroon (op diner na)  is het weglaten van dierlijke producten killing voor mijn energie. Daarom dus verder op deze vegetarische wijze. Ik blijf proberen zoveel mogelijk veganistisch te koken omdat het zeker mijn interesse heeft. Daarbij zijn er zoveel mooie vegan producten op de markt die ik gewoon nog uit wil proberen.

Tot zover mijn Vegan Challenge. Peace, love and vegetables.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>