Summerbody

Omdat ik zoveel van eten hou, hou ik weinig rekening met calorieën. Wel hou ik rekening met mijn lichaam en mijn gezondheid. Ik eet alles wat ik lekker vindt, maar ik let op suiker en zout. Ik wil niet afhankelijk zijn van verslavende middelen of ingrediënten en ik voel mij het beste als ik regelmatig sport. 

Of sport… ik doe yoga. Ongeveer vier kier per week beweeg ik me in houdingen waarvan ik vroeger niet eens wist dat het menselijk lichaam deze houdingen kon maken. Maar het voelt zó lekker.

Omdat ik graag (veel) eet en dus niet heel actief sport, volg ik sinds 6 weken deze yoga core workout (ongeveer twee keer per week). En mijn summerbody begint al aardig vorm te krijgen. Met slechts twee keer per week 45 minuten training. En ik voel me er super goed bij. Nu doe ik naast deze training dus nog 3 andere yoga workouts (te weten hatha yoga, kundalini yoga en yin yoga) maar sinds ik deze training doe, begint mijn lichaam de gewenste vorm aan te nemen. Ik kan het dan ook niet laten om hem hier te delen. Mocht je hier enthousiast aan beginnen, dan wil ik je wel vooraf waarschuwen, hij is best pittig. Maar je zal na twee keer al resultaat van de voorgaande keren ervaren.

Namasté 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>